BonusCodes.com en

Bas de Natris

by Bonus Codes from
bas de natris avatar

Bas is in 2019 begonnen met het schrijven van content omtrent online bookmakers en casino’s, en dan met name over de werking van verschillende spellen, weddenschappen en promoties.

Zijn interesse en nieuwsgierigheid in de exacte werking van dingen en het begrijpen van de details is juist wat zijn guides en reviews so ontzettend behulpzaam maken. Want, waar de wereld van online kansspelen soms overweldigend en gecompliceerd kan zijn, legt Bas in een voor iedereen te begrijpen taal uit hoe alles in elkaar steekt en waar gokkers op moet letten.

Zelf is Bas een fanatiek sportliefhebber die ieder seizoen meespeelt in Fantasy Premier League en is hij actief binnen wedtip communities om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dit schemert uiteraard door in de kwaliteit en expertise die je haalt uit de artikelen die door hem zijn geschreven, en dat zijn er inmiddels al heel wat.

Over de laatste jaren heeft Bas vele tientallen blogposts, reviews en handleidingen geschreven voor verschillende betting websites waaronder BonusCodes, waar duizenden lezers hun voordeel mee hebben gedaan.

Play responsibly 18+